Cautare

2439 de rezultate pentru "davidescu constantin" (3.82 secunde)
La inaugurare au participat presedintele Organizatiei Municipale PD-L Constanta, Florian Constantin, senatorul Mircea Banias, deputatii Constantin Chirila si Maria Stavrositu, membri de partid. Liderul PD-L Florian Constantin a declarat ca noul sediu a fost deschis pentru a consolida relatiile dintre cetateni si membrii de partid.
Ludovic Orban a lamurit si misterul disparitiei bruste din prim plan a presedintelui organizatiei municipale Constanta a PNL, Constantin Matei (foto).
Intr-o conferinta de presa sustinuta de edilul-sef al orasului, primarul Constantin Gherghe, acesta a declarat cu tarie si convingere:
Bujor Iovanel, Marin Catrina, Stefan Croitoru, Marcu Georgoceanu, Constantin Diroescu, Ion Groza, Alexandru Nedelcu, Constantin Gheorghita, Ion Dinu, Gheorghe Popa si Oprea Bonescu. ... Constantin Gheorghita este primarul PSD din Podari, cunoscut ca apropiat al lui Dinel Staicu.
Reamintim ca in sedinta din 12 mai, contestata de primarul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), pe ordinea de zi s-a aflat si un proiect privind alegerea unui nou viceprimar.
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
Subsecretarul de stat in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI), Constantin Axinia, a declarat, luni, ca o noua societate feroviara cu activitati de turism se va infiinta pana la sfarsitul lunii septembrie.
Asa revolutionari cum erau, acum sunt dintr-o data baieti cuminti", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, primarul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto). ... De exemplu, consilierul PD-L, Constantin Dina, s-a certat deja cu colegul sau de partid, Sorin Eremia", a mai spus Micu.
Presa publica stenograma discutiei dintre generalul Constantin Degeratu, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala, si Omar Hayssam, sirianul devenit celebru dupa rapirea celor trei jurnalisti in Irak. ... In loc de date concrete, sirianul i-a reprosat generalului Constantin Degeratu ca este inchis, desi i s-a promis altceva.
Sub titlul "Onor Impostorului Suprem", Constantin Gheorghe publica pe blog un articol plecand de la scenele de cosmar petrecute la CC, dupa validarea noului mandat de presedinte. Constantin Gheorghe remarca faptul ca revolutia nu s-a facut pentru reincarnarea lui Ceausescu in Basescu, un securisto-comunist.
Bloggerii politici Constantin Gheorghe si Roxana Iordache acorda interes competitiei interne din PSD. Constantin Gheorghe, un incisiv blogger politic, publica un text intitulat '"Corabia nebunilor" se intoarce', pe care il puteti citi in continuare.
Constantin Rotaru, presedintele Partidului Alianta Socialista, care se va transforma in Partidul Comunist Roman, a afirmat ca sistemul politic romanesc are nevoie de "o interventie chirurgicala" care sa readuca stanga pe scena politica romaneasca.
Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ), Constantin Manolache, se va intoarce la serviciu la inceputul lunii septembrie. ... Constantin Manolache a ajuns la spital in luna aprilie dupa ce a suferit un atac cerebral la serviciu.
Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ), Constantin Manolache, se va intoarce la serviciu la inceputul lunii septembrie. ... Constantin Manolache a ajuns la spital in luna aprilie dupa ce a suferit un atac cerebral la serviciu.
'Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat azi, la sedinta dedicata alegerilor in cadrul organizatiei din Bucuresti a partidului, ca formatiunea sa va merge pe cont propriu la alegerile din 2012, renuntand la aliantele cu PSD si PNL. Daniel Constantin a declarat, textual:
Constantin Parjol, edilul din Vagiulesti, a renuntat de curand la iluminatul public in satele comunei, intrucat nu a mai avut posibilitatea de a achita facturile la energie electrica. ... Ma tem ca nu voi avea bani nici pentru plata salariilor pe luna decembrie", a declarat Constantin Parjol, edilul din Vagiulesti.
Conform sursei citate, deflagratia a avut loc in jurul orei 12.30, caporalii Marin Costea, Viorel-Cristinel Antonie si Constantin Buica murind in urma incidentului. ... Caporalii raniti Danut-Marian Florea, Claudiu-Constantin Vulpoiu si Tudorica-Razvan Plai au fost transportati la spital, in prezent starea lor fiind stabila.
Presedintele PC, Daniel Constantin, va fi ministrul Agriculturii in viitorul guvern, iar PC i s-a garantat dreptul de a forma grupuri parlamentare, separate de cele ale PNL, in ambele Camere ale Parlamentului.
Dan Voiculescu, a carui prezenta pe lista e absolut inexplicabila, in dauna tinerei sperante Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator, prezentat drept un brav exponent al noului val din politica.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
google-analytics.com